Bure faktablogg utan fakta och osmaklig med förtal !

Från: Tommy Hernelind <tommyhernelind@gmail.com>
Datum: tisdag 4 juli 2017
Ämne: Diarienummer. 02-2017/2256
Till: Riksarkivet@riksarkivet.se

Bästa Chefredaktör Åsa Karlsson

Jag Tommy Hernelind  och medförfattaren Stefan Månefalk tog din uppmaning på största allvar och jag gjorde vad jag kunde förr att korrigera de fel som påpekas för mej jag hade tidigare trott detta var fri text men med hjälp av din kollega Roger Axelsson förklaring förstod jag lite bättre.
Jag gjorde ändringarna direkt och  bad min förläggare kasta resterande ex , nyupplagan kom ut i april 2017 och har ISBN 978-91-7765-064-5.
Jag skickar gärna ett ex för att försäkra mej om att jag gjort ändringarna till fredställande , min ambition har  alltid varit att ha ett gott samarbete med Riksarkivet,och jag har inget emot någon person som arbetar på detta verk  jag vill gärna klargöra det ,att jag var helt fel ute när prata om din kollega ,ber om ursäkt för det.
Orsaken till min frustration har varit anmälarens illvilja som sen hängde ut mej på en blogg , och skapa en konflikt med er som aldrig funnits , utan vi har hela tiden vilja lösa detta och jag har följt din uppmaning , min förläggare önskar få ett brev av er sen om ni är nöjda, pga av att anmälaren som har personligt av till mig har gjort en anmodan till bokus och Adlibris att sluta sälja Bureätten del 2 för att Tommy Hernelind ligger i konflikt med Riksarkivet arkivet.
Och detta är ju inte sant utan jag har ju i samförstånd talat med dig och sagt att jag skall göra ändringarna , så där har han missuppfattat ganska rejält.
Vad jag förstod av din medarbetare Roger Axelsson så kommer du tillbaka den 10 juli och då kan få del av detta brev .

En ny polisanmälan kan komma att göras om intrång i Upphovsrätten av Bure faktabloggen av  Jakob Moberg , Peter Sjölund ,Jan Fredman dessa tre gjort sig skyldiga till när det kopierat av ett antal sidor ur Författaren Tommy Hernelinds  bok Bureätten del 2 ,och lagt ut det på sin Bure Fakta blogg , har varken lov eller rätt till det! http://burefakta.se/fragetecken_kring_illustration/

Med vänlig hälsning Tommy Hernelind och Stefan Månesköld .

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s